Αρχική ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

  1. Μπείτε στην πλατφόρμα εγγραφών κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://runasone.eu/en/register/
  2. Κάντε log in συμπληρώνοντας τα ζητούμενα πεδία.
  3. Μπείτε στο προφίλ σας και πατήστε το κουμπί “Add and activity” για να καταχωρήσετε τα αποτελέσματά σας.
  4. Μόνο όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Strava μπορούν να ανεβάζουν αυτόματα τα αποτελέσματά τους στη σελίδα. Οι δρομείς που χρησιμοποιούν άλλα μέσα/εφαρμογές θα πρέπει να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα διαθέσιμα πεδία, ακολουθώντας τις πιο κάτω οδηγίες.
  5.  Σε περίπτωση που δεν έχετε συνδέσει την εφαρμογή Strava με την προσωπική σας σελίδα, παρακαλώ πατήστε το κουμπί “Add and activity”  και καταχωρήστε τα στοιχεία σας στα διαθέσιμα πεδία.  Ακολούθως, πατήστε το κουμπί “Finisher” και έπειτα το “edit post” για να ανεβάσετε φωτογραφία από την οθόνη της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να καταγράψετε τον χρόνο σας.
  6. Αν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Strava, παρακαλώ επισκεφθείτε την προσωπική σας σελίδα  και πατήστε το κουμπί “Connect to Strava”. Κάντε login είτε με το email σας είτε με τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook. Οι αποστάσεις που έχουν καταγραφεί στο κινητό σας με την εφαρμογή Strava μεταφέρονται στην προσωπική σας σελίδα, έπειτα από τη σύνδεση της εφαρμογής με την σελίδα. Παρακαλώ επιλέξτε τον τελικό χρόνο (ή τους χρόνους) που επιθυμείτε να καταχωρήσετε στην πλατφόρμα.