Αρχική Διοργανωτής

Διοργανωτής

Το RUN AS ONE αποτελεί ένα σύνολο αγώνων δρόμου που διεξάγονται στην Κύπρο τα τελευταία πέντε χρόνια. Η πρωτοβουλία ανήκει στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους «Παιδί, Διατροφή & Υγεία». Λόγω της μεγάλης συμμετοχής και στήριξης του κόσμου στους προηγούμενους αγώνες δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE και παρά τις δύσκολες συγκυρίες, το 2020 διοργανώθηκε για πρώτη φορά ο αγώνας  σε VIRTUAL μορφή, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού VIRTUAL αγώνα, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσκαλούν δρομείς από κάθε γωνιά της Κύπρου να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου VIRTUAL RUN AS ONE 2021, στη 2η έκδοση του, και να ενισχύσουν την προσπάθειά τους τρέχοντας για τα παιδιά μας.

Το κόστος συμμετοχής είναι €7 για τους ατομικούς δρόμους και €100 για τον Εταιρικό Δρόμο των 5χλμ. Στον δρόμο 1Κ Fun Run τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Ως θεσμός, ο μαραθώνιος προάγει την άθληση, την άμιλλα, την προσπάθεια, τη συλλογικότητα. Πέρα από τον αγωνιστικό του χαρακτήρα, φέρει μια ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα που συνδέει τη σύγχρονη εποχή με τις αξίες του κλασικού αθλητισμού.
Με αφορμή το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τις δράσεις που αφορούν την προώθηση της σωστής διατροφής και της καλής υγείας των παιδιών, διοργανώνουμε για 6η συνεχή χρονιά το RUN AS ONE, μια σειρά αγώνων δρόμου όπου φέτος, όπως και πέρυσι, θα φιλοξενήσουμε διαδικτυακά δρομείς από κάθε γωνιά της Κύπρου.
Το RUN AS ONE απευθύνεται σε όλους και κύριος στόχος του είναι η ευαισθητοποίηση γονέων και παιδιών γύρω από θέματα διατροφής, υγείας και άσκησης. Τρέχουμε στο RUN AS ONE, τρέχουμε για τα παιδιά μας, τρέχουμε με τα παιδιά μας, για να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να ενημερωθούμε για τα οφέλη του υγιεινού τρόπου ζωής.
Αυτό τον Οκτώβρη τρέχουμε στο πάρκο της γειτονιάς, στην παραλία, στον διάδρομο γυμναστικής ή όπου αλλού θέλουμε! Δε σταματούμε να στηρίζουμε την άθληση, συνεχίζουμε να τρέχουμε για καλό σκοπό!

Τρέξτε κι εσείς μαζί μας!
Γιώργος Θεοδότου
CEO των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση διατίθενται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», μέσω του οποίου παιδιά ηλικίας 9-12 χρόνων αποκτούν εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου. Πάνω από 2.000 παιδιά κάθε χρόνο έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν δωρεάν ένα από τα εγκεκριμένα μέλη του Συλλόγου που συμμετέχουν, ενώ παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να ζυγίζονται δωρεάν για ένα μήνα, ώστε να ελέγχουν την εξέλιξη της διατροφής τους.