Αρχική Διοργανωτής

Διοργανωτής

Το RUN AS ONE αποτελεί ένα σύνολο αγώνων δρόμου που διεξάγονται στη Λευκωσία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η πρωτοβουλία ανήκει στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους «Παιδί, Διατροφή & Υγεία». Η συμμετοχή του κόσμου στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις ενθάρρυνε τις Υπεραγορές να προγραμματίσουν και φέτος τον αγώνα την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019.
Το κόστος συμμετοχής είναι €20 για τον Ημιμαραθώνιο, €12 για τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ και €200 για τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στον Εταιρικό Δρόμο των 5χλμ. Για συμμετοχές early bird που θα υποβληθούν μέχρι και τις 24/09 το κόστος προσαρμόζεται σε €15, €10 και €150 αντίστοιχα. Στον αγώνα 1Κ Fun Run τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών τρέχουν ΔΩΡΕΑΝ.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Ως θεσμός, ο μαραθώνιος προάγει την άθληση, την άμιλλα, την προσπάθεια, τη συλλογικότητα. Πέρα από τον αγωνιστικό του χαρακτήρα, φέρει μια ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα που συνδέει τη σύγχρονη εποχή με τις αξίες του κλασικού αθλητισμού.

Με αφορμή το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τις δράσεις που αφορούν την προώθηση της σωστής διατροφής και της καλής υγείας των παιδιών, διοργανώνουμε για τέταρτη συνεχή χρονιά το «Run as one», μια σειρά αγώνων δρόμου στη Λευκωσία.

Το RUN AS ONE απευθύνεται σε όλους και κύριος στόχος του είναι η ευαισθητοποίηση γονέων και παιδιών γύρω από θέματα διατροφής, υγείας και άσκησης. Τρέχουμε στο RUN AS ONE, τρέχουμε για τα παιδιά μας, τρέχουμε με τα παιδιά μας, για να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να ενημερωθούμε για τα οφέλη του υγιεινού τρόπου ζωής.

Ελάτε, λοιπόν, να τρέξουμε, να αθληθούμε, να μάθουμε, να διασκεδάσουμε. Είναι χαρά μας που μέχρι τώρα η πρωτοβουλία μας αυτή έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο και ευελπιστούμε ότι φέτος θα έχουμε ακόμα περισσότερες συμμετοχές.

Σας περιμένουμε!
Γιώργος Θεοδότου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση διατίθενται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», μέσω του οποίου παιδιά ηλικίας 9-12 χρόνων αποκτούν εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου. Πάνω από 2.000 παιδιά κάθε χρόνο έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν δωρεάν ένα από τα εγκεκριμένα μέλη του Συλλόγου που συμμετέχουν, ενώ παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να ζυγίζονται δωρεάν για ένα μήνα, ώστε να ελέγχουν την εξέλιξη της διατροφής τους.