Αρχική ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Οι εγγραφές άνοιξαν!

Κάντε την εγγραφή σας στον αγώνα δρόμου της επιλογής σας, πατώντας το κουμπί που του αντιστοιχεί.

Με την εγγραφή σας στον αγώνα δρόμου ALPHAMEGA VIRTUAL RUN AS ONE 2021 δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις της διοργάνωσης, αλλά και με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συμφωνείτε επίσης στην συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, από το ALPHAMEGA VIRTUAL RUN AS ONE 2021, όπως περιγράφεται στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για πρόσβαση στην πολιτική μας, παρακαλώ πατήστε εδώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για να εγγραφείτε στην εταιρική ομάδα, παρακαλώ ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

 1. Ανοίξτε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση για συμμετοχή, εφόσον την έχετε ήδη λάβει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
 2. Πατήστε “Join Team” ή “Click here to Join [το όνομα της ομάδας σας]”.
 3. Πατήστε το κουμπί “Register” που θα βρείτε δίπλα από την επιγραφή “Join a Team”.
 4. Καταχωρείστε τα προσωπικά σας στοιχεία και πατήστε “Continue”.
 5. Για σκοπούς επαλήθευσης, θα εμφανιστεί μήνυμα στην οθόνη που θα σας ζητά να ελέγξετε για άλλη μία φορά το e-mail σας. Αφότου σιγουρευτείτε πως είναι ορθό, πατήστε “Continue”.
 6. Πατήστε το κουμπί “Complete Your Registration” εάν είστε έτοιμοι ή πατήστε “edit” για αλλαγές.
 7. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μήνυμα με τις λεπτομέρειες της εγγραφής σας και το “order number” το οποίο λειτουργεί και ως κωδικός που σας επιτρέπει να μπείτε στην πλατφόρμα, πατώντας το κουμπί “VIEW PAGE” στο email με την εγγραφή σας.
 8. Πατώντας “Upload a photo” στην πλατφόρμα μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφία στην προσωπική σας σελίδα.
 9. Παρακαλώ σημειώστε πως στην προσωπική σας σελίδα εμφανίζεται επιλογή για δωρεά, η οποία είναι καθαρά προαιρετική.
 10. Πατώντας το “Edit story”, “Edit display name”, “Edit background”, έχετε τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε τη σελίδα σας στην πλατφόρμα.
 11. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, τρέχετε από όποιο σημείο της Κύπρου ή του εξωτερικού θέλετε.
 12. Καταγράφετε τον χρόνο σας χρησιμοποιώντας smartwatch ή την εφαρμογή Strava (running app) που κατεβάζετε στο κινητό σας. Μόνο όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Strava μπορούν να ανεβάζουν αυτόματα τα αποτελέσματά τους στη σελίδα. Οι δρομείς που χρησιμοποιούν άλλα μέσα/εφαρμογές θα πρέπει να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα διαθέσιμα πεδία, ακολουθώντας τις πιο κάτω οδηγίες.
 13. Πατώντας το “Add an activity” μπορείτε να καταχωρήσετε ηλεκτρονικά τον προσωπικό σας χρόνο στην προσωπική σας σελίδα στην πλατφόρμα, σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή Strava. Επίσης, θα χρειαστεί και μία φωτογραφία της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να καταγράψετε τον αγώνα δρόμου, ούτως ώστε να εξακριβώσουμε τον χρόνο και την απόσταση που διανύσατε. Μπορείτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στο σημείο “Finisher”, το οποίο θα εμφανιστεί μετά την καταχώρηση του χρόνου σας. Πατήστε “edit post” και ακολουθήστε τις οδηγίες για να την ανεβάσετε.
 14. Για να συνδεθείτε με το Strava, πατήστε το κουμπί “Connect to Strava” που θα βρείτε στην προσωπική σας σελίδα. Συνδεθείτε είτε με το προσωπικό σας προφίλ στο Facebook είτε με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
 15. Οι αποστάσεις που έχουν καταγραφεί στο κινητό σας με την εφαρμογή Strava μεταφέρονται στην προσωπική σας σελίδα, έπειτα από τη σύνδεση της εφαρμογής με την σελίδα. Επιλέξτε τον τελικό χρόνο (ή τους χρόνους) που επιθυμείτε να καταχωρήσετε στην πλατφόρμα.

Εγγραφή για προσωπικό αγώνα

Για να εγγραφείτε στον προσωπικό σας αγώνα δρόμου, παρακαλώ ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.runasone.eu και επιλέξτε την καρτέλα «Εγγραφή».
 2. Επιλέξτε την απόσταση που επιθυμείτε να διανύσετε και ακολούθως πατήστε το κουμπί “Register”.
 3. Καταχωρείστε τα προσωπικά σας στοιχεία και πατήστε “Continue”.
 4. Για σκοπούς επαλήθευσης, θα εμφανιστεί μήνυμα στην οθόνη που θα σας ζητά να ελέγξετε για άλλη μία φορά το e-mail σας. Αφότου σιγουρευτείτε πως είναι ορθό, πατήστε “Continue”.
 5. Πατήστε το κουμπί “Purchase” και προχωρήστε με την πληρωμή σας.
 6. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μήνυμα με τις λεπτομέρειες της εγγραφής σας και το “order number” το οποίο λειτουργεί και ως κωδικός που σας επιτρέπει να μπείτε στην πλατφόρμα, πατώντας το “My Dashboard” στο τέλος του email με την εγγραφή σας.
 7. Στην προσωπική σας σελίδα, μπορείτε να γράψετε κείμενα και να ανεβάσετε φωτογραφία προφίλ και “background”, εάν το επιθυμείτε, για να εξατομικεύσετε τη σελίδα σας στην πλατφόρμα.
 8. Παρακαλώ σημειώστε πως στην προσωπική σας σελίδα εμφανίζεται επιλογή για δωρεά, η οποία είναι καθαρά προαιρετική.
 9. Καταγράψτε τον χρόνο σας χρησιμοποιώντας smartwatch ή την εφαρμογή Strava (running app). Μόνο όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Strava μπορούν να ανεβάζουν αυτόματα τα αποτελέσματά τους στη σελίδα. Οι δρομείς που χρησιμοποιούν άλλα μέσα/εφαρμογές θα πρέπει να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα διαθέσιμα πεδία, ακολουθώντας τις πιο κάτω οδηγίες.
 10. Πατώντας το “Add an activity” μπορείτε να καταχωρήσετε ηλεκτρονικά τον προσωπικό σας χρόνο στη σελίδα σας στην πλατφόρμα, σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή Strava. Επίσης, θα χρειαστεί και μία φωτογραφία της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να καταγράψετε τον αγώνα δρόμου, ούτως ώστε να εξακριβώσουμε τον χρόνο και την απόσταση που διανύσατε. Μπορείτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στο σημείο “Finisher”, το οποίο θα εμφανιστεί μετά την καταχώρηση του χρόνου σας. Πατήστε “edit post” και ακολουθήστε τις οδηγίες για να την ανεβάσετε.
 11. Για να συνδεθείτε με το Strava, πατήστε το κουμπί “Connect to Strava” που θα βρείτε στην προσωπική σας σελίδα. Συνδεθείτε είτε με το προσωπικό σας προφίλ στο Facebook είτε με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
 12. Οι αποστάσεις που έχουν καταγραφεί στο κινητό σας με την εφαρμογή Strava μεταφέρονται στην προσωπική σας σελίδα, έπειτα από τη σύνδεση της εφαρμογής με την σελίδα. Παρακαλώ επιλέξτε τον τελικό χρόνο (ή τους χρόνους) που επιθυμείτε να καταχωρήσετε στην πλατφόρμα.

Αρχηγοί Ομάδων

Για να κάνετε την εγγραφή της εταιρικής σας ομάδας, παρακαλώ ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.runasone.eu και επιλέξτε την καρτέλα «Εγγραφή».
 2. Επιλέξτε την καρτέλα “Corporate Teams Run 5K” και ακολούθως πατήστε το κουμπί “Register” που θα βρείτε δίπλα από την επιγραφή “Create a Team”.
 3. Καταχωρείστε τα προσωπικά σας στοιχεία.
 4. Ακολούθως πατήστε “Create” στο σημείο “Create or Join a Team” και
  πληκτρολογήστε το όνομα της ομάδας σας και τα emails των μελών, ακολουθώντας τις οδηγίες. Πατήστε “Create Team” στο τέλος της διαδικασίας.
 5. Καταχωρήστε τον αριθμό συμμετεχόντων, τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας και τη διεύθυνση σας και ακολούθως πατήστε “Continue”.
 6. Για σκοπούς επαλήθευσης, θα εμφανιστεί μήνυμα στην οθόνη που θα σας ζητά να ελέγξετε για άλλη μία φορά το e-mail σας. Αφότου σιγουρευτείτε πως είναι ορθό, πατήστε “Continue”.
 7. Στο επόμενο βήμα ακολουθεί η πληρωμή.
 8. Η εγγραφή έχει ολοκληρωθεί. Τα μέλη της ομάδας σας θα λάβουν πρόσκληση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, και συμμετέχουν στον αγώνα χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Σε περίπτωση που ο αρχηγός δεν επιθυμεί να προσκαλέσει τα μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια της εγγραφής του ιδίου, τότε μπορεί να το κάνει αργότερα. Ο αρχηγός θα πρέπει να επισκεφθεί την προσωπική του σελίδα και να επιλέξει το “Menu” (τρεις γραμμές), που βρίσκεται πάνω δεξιά. Εκεί θα βρει και θα επιλέξει το “My Dashboard”. Ακολούθως θα επιλέξει το “Team Page” και θα αντιγράψει τον σύνδεσμο (link) της σελίδας που έχει ήδη δημιουργήσει. Με τη διαδικασία copy/paste ο αρχηγός μπορεί να αποστείλει τον σύνδεσμο (link) στα μέλη της ομάδας που επιθυμεί.
  • Ακολουθώντας τον σύνδεσμο, τα μέλη πατούν το κουμπί “Join The Team” και έπειτα το “Register” που βρίσκεται πλάι από το “Join a Team”. Τέλος, ακολουθούν τις οδηγίες για να εγγραφούν Δωρεάν, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.