Αρχική Νέα Ανακοίνωση για ρυθμίσεις κυκλοφορίας εν όψει ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One 2019

Ανακοίνωση για ρυθμίσεις κυκλοφορίας εν όψει ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One 2019

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 20/10/2019, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ., οι παρακάτω δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE.

· Λεωφ. Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη, από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη (Αερολιμένα Λευκωσίας) μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Προδρόμου (θα είναι κλειστή μόνο η κατεύθυνση από Λευκωσία προς Έγκωμη και επίσης η κατεύθυνση προς Έγκωμη από τη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου). Το τμήμα της Λεωφ. Γρίβα Διγενή από την οδό 25ης Μαρτίου προς τη Λεωφ. Προδρόμου θα είναι ανοιχτό για την τροχαία κίνηση.

· Λεωφ. Αρχαγγέλου, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Γρ. Διγενή μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Λευκοθέου/οδό Μακεδονιτίσσης παρά το KCineplex.

· Τμήμα της οδού Νίκου Κρανιδιώτη, από τον κυκλικό κόμβο παρά την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφ. Γρ. Διγενή με την οδό 25ης Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης:

  • η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή Έγκωμης (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Προδρόμου, των οδών Βυζαντίου, Ελαιώνων και Μακεδονιτίσσης προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή παρά το KCineplex(Φώτα Τροχαίας Λεωφ. Αρχαγγέλου/Μακεδονιτίσσης/Λευκοθέου).
  • η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/Κυκλικό Κόμβο Κολοκασίδη προς τη Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο προς την οδό 25ης Μαρτίου.