Αρχική FAQ

FAQ

1. Πότε θα πρέπει να ολοκληρώσω τον αγώνα μου;

Μπορείτε να τρέξετε όποια στιγμή θέλετε, αρκεί να εντάσσεται στο καθορισμένο χρονικό περιθώριο (22-31 Οκτωβρίου). Μην ξεχάσετε να καταγράψετε τον χρόνο που θα χρειαστείτε για την ολοκλήρωση της διαδρομής σας!

2. Πού μπορώ να τρέξω;

Μπορείτε να τρέξετε τον δικό σας αγώνα, με τον δικό σας ρυθμό, απ’ όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε! Διαλέξτε, για παράδειγμα, το αγαπημένο σας μονοπάτι της φύσης, το γήπεδο ή το πάρκο της γειτονιάς σας, τον διάδρομο στο γυμναστήριο ή στο σπίτι σας.

3. Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή;  

Για την εγγραφή σας παρακαλώ ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε στη σελίδα  https://runasone.eu/en/register/.

4. Πώς μπορώ να καταγράψω τον χρόνο μου;

Με την εφαρμογή Strava (running app) ή με ένα ρολόι smartwatch. Η εφαρμογή Strava μπορεί να συνδεθεί με την προσωπική σας σελίδα όπου και μεταφέρει τους προσωπικούς σας χρόνους.

Εναλλακτικά, μπορείτε να καταγράψετε τον χρόνο σας χρησιμοποιώντας ένα smartwatch. Αν επιλέξετε να τρέξετε στον διάδρομο γυμναστικής, τότε δεν χρειάζεται εφαρμογή άλλα μόνο μία φωτογραφία της οθόνης που να αναγράφει τον χρόνο σας.

5. Από που μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή Strava (running app);

Οι χρήστες συσκευών Android μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το Google Play Store, ενώ οι χρήστες iOS από το Apple App Store.

6. Πως μπορώ να συνδέσω την εφαρμογή Strava με την προσωπική μου σελίδα;

Παρακαλώ επισκεφτείτε την προσωπική σας σελίδα, πατήστε   “Connect to Strava” και κάντε login με το email σας ή με τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook. 

7. Τι να κάνω αν οι χρόνοι που κατέγραψα με την εφαρμογή Strava δεν εμφανίζονται στην προσωπική μου σελίδα;

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή, παρακαλώ:

-σιγουρευτείτε πως έχετε όντως συνδέσει την εφαρμογή Strava με την προσωπική σας σελίδα.

-σιγουρευτείτε πως στις ρυθμίσεις προσωπικού απορρήτου στην εφαρμογή έχετε επιλέξει το “Everyone”, αναφορικά με το κοινό (“audience”).

-σημειώστε πως η εφαρμογή μεταφέρει μόνο τις αποστάσεις που διανύσατε αφότου έγινε η σύνδεση με την προσωπική σας σελίδα. Μπορείτε, παρ’ όλα αυτά, να μεταφέρετε τις αποστάσεις που καταγράψατε με την εφαρμογή, προτού να γίνει η σύνδεση με τη σελίδα, καταχωρώντας τις ως νέες.

-σιγουρευτείτε πως ολοκληρώσατε τον αγώνα σας μεταξύ 22-31 Οκτωβρίου.

8. Μπορώ να μοιράσω τον αγώνα μου σε περισσότερες από μία φορές και να υποβάλω τον συνολικό χρόνο;

Η απόσταση πρέπει να καλυφθεί μια φορά συνεχόμενα, όπως και σε μία διοργάνωση με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων.

9. Πότε θα παραλάβω το αναμνηστικό μετάλλιο/δίπλωμα συμμετοχής;

Τα αναμνηστικά μετάλλια για όλους τους δρομείς, καθώς και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στο 1K FUN RUN για τους μικρούς δρομείς, θα αποσταλούν από τους διοργανωτές μετά την ολοκλήρωση του VIRTUAL RUN AS ONE 2021, δηλαδή μετά τις 31/10.