Αρχική FUN PARK

FUN PARK

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE δεν είναι απλώς ένας αγώνας, αλλά κυρίως μια εξαιρετική ευκαιρία για διασκέδαση! Διάφορες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια συμβαίνουν παράλληλα με τους δρόμους και περιλαμβάνουν μουσική, χορό, παιχνίδια, υγιεινά σνακ και ποτά και πολλά άλλα. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το μεσημέρι με τη λήξη όλων των δρόμων του αγώνα. Η είσοδος στο FUN PARK και σε όλες του τις δραστηριότητες είναι δωρεάν για όλους!

Οι παρουσιαστές του αγώνα, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και Djs, υποστηρικτές, χορηγοί και όλοι οι φίλοι του RUN AS ONE στήνουν από το πρωί μια μεγάλη γιορτή στο χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, εμψυχώνουν τους δρομείς και συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά στις δραστηριότητες του πάρκου.

Με την παρουσία τους τιμούν τη διοργάνωση αθλητές από running clubs της Κύπρου, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του φιλανθρωπικού οργανισμού «Γκολ στη Ζωή», που συμμετέχουν στους δρόμους και στις δραστηριότητες του πάρκου, παίζοντας με τους μικρούς φίλους του RUN AS ONE. Ο run ambassador του αγώνα, κάθε φορά ένας συγκεκριμένος αθλητής, είναι το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης. Εκτός από τη συμμετοχή στο παιχνίδι, δίνει συμβουλές στα παιδιά για το πώς μπορούν να ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Σταθερός αρωγός στις δράσεις του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» είναι ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, ο οποίος δίνει επίσης το «παρών» στο FUN PARK της διοργάνωσης. Έχοντας το δικό τους περίπτερο στο χώρο, μέλη του συνδέσμου συνομιλούν με τον κόσμο και δίνουν συμβουλές σε γονείς και παιδιά.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία του Σταθμού Φυσικοθεραπείας. Φοιτητές και καθηγητές του Προγράμματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρευρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια των δρόμων στο χώρο του FUN PARK, παρέχοντας αφιλοκερδώς φροντίδα στους δρομείς του αγώνα.

Μερικές από τις δραστηριότητες του FUN PARK:

  • πάρκο ποδοσφαίρου
  • πάρκο μπάσκετ
  • face painting
  • αναρρίχηση
  • kids’ zumba
  • διατροφικό εργαστήρι

Μείνετε συντονισμένοι για το φετινό πρόγραμμα!