ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2021
22 – 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE αποτελεί την κορυφαία δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Συμμέτοχος της διοργάνωσης, στόχος της οποίας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών και γονέων για την αξία της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης, είναι ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

Φέτος συμπληρώνονται 6 χρόνια από το πρώτο ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE και λόγω των μέτρων ασφάλειας και προστασίας που ισχύουν μέχρι και σήμερα και αφορούν τη δημόσια υγεία, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρυσι σε VIRTUAL μορφή.

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2021 είναι γεγονός και περιμένει δρομείς όλων των ηλικιών απ’ όπου κι αν βρίσκονται να λάβουν μέρος στους δρόμους του!

Η διοργάνωση περιλαμβάνει Ατομικό Ημιμαραθώνιο 21χλμ., Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ., Δρόμο 1χλμ. (1K FUN RUN) για παιδιά και μεγάλους, καθώς και Ατομικό Δρόμο 10χλμ.

Όλα τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν ώστε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες, ύστερα από επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουν δωρεάν σε μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

Μέσω του ALPHAMEGA VIRTUAL RUN AS ONE 2021, τρέχουμε για τα παιδιά μας από κάθε γωνιά της Κύπρου!

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οπουδήποτε. Στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Οποιαδήποτε, αρκεί να εμπίπτει στην περίοδο μεταξύ 22 και 31 Οκτωβρίου 2021.

ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Στον Ατομικό Ημιμαραθώνιο 21χλμ. μπορούν να συμμετάσχουν δρομείς που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, ενώ στους αγώνες των 5χλμ. και στον Ατομικό Δρόμο των 10χλμ. μπορούν να συμμετάσχουν δρομείς που έχουν συμπληρώσει το δέκατο τέταρτο (14ο) έτος.
Στον δρόμο των 1.000 μέτρων (1Κ FUN RUN), μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που έχουν συμπληρώσει το τέταρτο (4ο) έτος της ηλικίας τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στον φετινό αγώνα δεν θα υπάρχουν νικητές και όλοι οι δρομείς θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην προσωπική σελίδα του κάθε δρομέα όπου θα κοινοποιεί τον χρόνο ολοκλήρωσης της διαδρομής του.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι €7 για τους ατομικούς δρόμους και €100 για τον Εταιρικό Δρόμο των 5χλμ. Στον δρόμο 1Κ Fun Run τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ.