ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020
15 – 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE αποτελεί την κορυφαία δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Συμμέτοχος της διοργάνωσης, στόχος της οποίας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών και γονέων για την αξία της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης, είναι ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

Φέτος συμπληρώνονται 5 χρόνια από το πρώτο ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE και λόγω των μέτρων ασφάλειας και προστασίας που λαμβάνονται για τη δημόσια υγεία, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί virtually.

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020 είναι γεγονός και περιμένει δρομείς όλων των ηλικιών απ’ όπου κι αν βρίσκονται να λάβουν μέρος στους δρόμους του!

Η διοργάνωση περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο 21χλμ., Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ., Δρόμο 1χλμ. (1K FUN RUN) για παιδιά και μεγάλους, αλλά και Ατομικό Δρόμο 10χλμ. για πρώτη φορά!

Όλα τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης διατίθενται ώστε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτούν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες, ύστερα από επισκέψεις που πραγματοποιούν δωρεάν σε μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

Αυτή τη χρονιά τρέχουμε για τα παιδιά μας από κάθε γωνιά της Κύπρου!


ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Παγκύπρια


Ώρα Εκκίνησης

Οποιαδήποτε, αρκεί να εμπίπτει στην περίοδο μεταξύ 15 και 25 Οκτωβρίου.


ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Στον ημιμαραθώνιο (21.097,5 μέτρα) και στον Ατομικό Δρόμο των 10χλμ. μπορούν να συμμετάσχουν δρομείς που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, ενώ στους αγώνες των 5χλμ. το δέκατο τρίτο (13ο) έτος.
Για τον δρόμο των 1.000 μέτρων (1Κ FUN RUN), μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που έχουν συμπληρώσει το τέταρτο (4ο) έτος της ηλικίας τους.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στον φετινό αγώνα δε θα υπάρχουν νικητές και όλοι οι δρομείς θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα World’s Marathon (https://worldsmarathons.com/marathon/alpha-mega-virtual-run-as-one), όπου ο κάθε δρομέας θα κοινοποιεί τον χρόνο ολοκλήρωσης της διαδρομής του.


 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι €5 για τους ατομικούς δρόμους και €100 για τον Εταιρικό Δρόμο των 5χλμ. Στον δρόμο 1Κ Fun Run τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ.