Στο πρόγραμμα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE έχει προστεθεί η απόσταση του Ημιμαραθώνιου, προσδίδοντας στη διοργάνωση μεγαλύτερη αγωνιστική αίγλη. Το κόστος συμμετοχής είναι €20 για τον Ημιμαραθώνιο. Για συμμετοχές early bird που θα υποβληθούν μέχρι και τις 24/09 το κόστος προσαρμόζεται σε €15. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει προσωπικό αριθμό (bib number), chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μπλουζάκι της διοργάνωσης και αναμνηστικό μετάλλιο.

2 ΣΤΡΟΦΈΣ (LOOPS) ΤΩΝ 10.548 ΜΈΤΡΩΝ

  • Από την αφετηρία του αγώνα, η οποία βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ επί της Νίκου Κρανιδιώτη κατευθυνόμαστε δυτικά, μέσω της λεωφόρου Γρίβα Διγενή προς την 28ης Οκτωβρίου (περιοχή Παπαφιλίππου).
  • Στα φανάρια της διασταύρωσης Γρίβα Διγενή και 28ης Οκτωβρίου κάνουμε αναστροφή και κατευθυνόμαστε ανατολικά επί της Γρίβα Διγενή μέχρι και την συμβολή με την Προδρόμου (φώτα Εξάγωνου).
  • Κάνουμε αναστροφή και με δυτική πορεία επί της Γρίβα Διγενή κατευθυνόμαστε προς τη συμβολή με την Αγίου Προκοπίου (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο) όπου και στρίβουμε αριστερά με νότια κατεύθυνση μέχρι και την συμβολή της Αρχαγγέλου Μιχαήλ με τη Λευκοθέου (φώτα K Cineplex).
  • Εκεί κάνουμε αναστροφή και με βόρεια κατεύθυνση επί της Αρχαγγέλου Μιχαήλ κατευθυνόμαστε προς τη συμβολή της Αγίου Προκοπίου με τη Γρίβα Διγενή.
  • Στρίβουμε αριστερά επί της Γρίβα Διγενή και στο ύψος της συμβολής με την Νίκου Κρανιδιώτη (φώτα υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ) συμπληρώνουμε τη μια από τις δυο στροφές (loop) του αγώνα.

Η διαδρομή, που θα επαναληφθεί δύο φορές, έχει μετρηθεί επισήμως από απεσταλμένο της Ένωσης Μαραθωνίων & Δρόμων Αντοχής (AIMS). Έπαθλα και άλλα δώρα θα δοθούν στους τρείς πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών του Ημιμαραθωνίου.

Το κόστος συμμετοχής για τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ. είναι €12. Για συμμετοχές early bird που θα υποβληθούν μέχρι και τις 24/09 το κόστος προσαρμόζεται σε €10. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει προσωπικό αριθμό (bib number), chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μπλουζάκι της διοργάνωσης και αναμνηστικό μετάλλιο.

Έπαθλα και άλλα δώρα θα δοθούν στους τρείς πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών του Ατομικού Δρόμου 5χλμ.

Στον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ. μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις και οργανισμοί, εντάσσοντας στην ομάδα τους στελέχη και μέλη του προσωπικού, πελάτες ή και φίλους. Για σκοπούς χρονομέτρησης θα αθροίζεται η επίδοση των τεσσάρων πρώτων αθλητών κάθε ομάδας. Το κόστος συμμετοχής είναι €200. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει προσωπικό αριθμό (bib number), chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και αναμνηστικό μετάλλιο για είκοσι (20) δρομείς. Σε περίπτωση που μια ομάδα αποτελείται από περισσότερους, θα υπάρχει έξτρα χρέωση €5 ανά άτομο. Για συμμετοχές early bird που θα υποβληθούν μέχρι και τις 24/09 το κόστος προσαρμόζεται σε €150 και έξτρα χρέωση €5 ανά άτομο.
Έπαθλα και άλλα δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτες εταιρείες του Εταιρικού Δρόμου 5χλμ.

Τα παιδιά έως 12 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τη μέρα του αγώνα (απαραίτητη προσέλευση μία ώρα πριν την εκκίνηση). Όλα τα παιδιά έως 12 ετών συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ και πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους ή κηδεμόνες. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στους αγώνες θα πάρουν δίπλωμα συμμετοχής και φρούτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ ειδικά για εκείνα θα υπάρχουν διάφορες εκπλήξεις, παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο.