Η συμμετοχή εταιρειών σε αγώνες δρόμου προάγει το ομαδικό πνεύμα και ισχυροποιεί τους δεσμούς μεταξύ των συναδέλφων. Μέσα από τις δυνατότητες του κάθε ατόμου, τέτοιου είδους δραστηριότητες εμπνέουν την ομάδα για βελτίωση της απόδοσής της σε κάθε επίπεδο.

Στον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ. (Corporate Teams Run 5K) του VIRTUAL RUN AS ONE 2021 μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις και οργανισμοί, εντάσσοντας στην ομάδα τους στελέχη και μέλη του προσωπικού, πελάτες ή και φίλους.
Το κόστος συμμετοχής είναι €100 για ομάδες μέχρι 20 άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι και τις 31/10. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο για κάθε δρομέα.

Για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα δρόμου, αλλά δεν είναι έτοιμοι για μεγάλες αποστάσεις, μια διαδρομή 5χλμ. είναι ιδανική. Άλλωστε, για να μπορεί κανείς να αντεπεξέλθει σε μεγαλύτερες διαδρομές, είναι καλό να δοκιμάζει πρώτα τις δυνατότητές του σε μικρότερη κλίμακα.

Το κόστος συμμετοχής στον Ατομικό Δρόμο 5χλμ. (5K) του VIRTUAL RUN AS ONE 2021 είναι €7. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι και τις 31/10. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο.

Δεύτερη χρονιά η φετινή για τον Ατομικό Δρόμο 10χλμ. στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE! Η απόσταση θεωρείται ενδεικτική της φυσικής κατάστασης και της αντοχής όσων φιλοδοξούν να τρέξουν μεγαλύτερες αποστάσεις. Για άλλους πιο απαιτητική και για άλλους πιο εύκολη, η διαδρομή των 10χλμ. προσφέρει σε κάθε δρομέα έντονα συναισθήματα και δυνατές συγκινήσεις.

Το κόστος συμμετοχής στον Ατομικό Δρόμο 10χλμ. (10K) του VIRTUAL RUN AS ONE 2021 είναι €7. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι και τις 31/10. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο.

Ο Ατομικός Ημιμαραθώνιος 21χλμ. αποτελεί τη μεγαλύτερη απόσταση του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE, προσδίδοντας στη διοργάνωση αγωνιστική αίγλη. Απευθύνεται σε δρομείς μεγάλων αποστάσεων που θέλουν να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους ή να προετοιμαστούν για δρόμους περισσότερων χιλιομέτρων.
Το κόστος συμμετοχής στον Ατομικό Ημιμαραθώνιο του VIRTUAL RUN AS ONE 2021 είναι €7. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι και τις 31/10. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο.

Πάνω απ’ όλα, ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE είναι διασκέδαση! Γι’ αυτό και κάθε χρόνο η διοργάνωση φιλοξενεί το 1K Fun Run, όπου λαμβάνουν μέρος παιδιά και γονείς, χωρίς να μετρά ο χρόνος ολοκλήρωσης της συγκεκριμένης διαδρομής.  Τα παιδιά έως 12 ετών συμμετέχουν δωρεάν.

Το κόστος συμμετοχής στο 1K Fun Run του VIRTUAL RUN AS ONE 2021 για παιδιά 13 ετών και άνω και ενήλικες είναι €7. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο.